Живей Умно с FOHAR - Новини и актуална информация — Fohar

Живей Умно с FOHAR

05/12/2019

cam 01

Умна локация 

Чистият въздух на Витоша, зелената околна среда, спокойствието и тишината, както и невероятна гледка към града, само на 15 минути от центъра на София, са уникално предимство и гаранция за по-устойчив и здравословен живот за бъдещите жители на FOHAR. Разположен на главна улица между Бояна и Драгалевци, със собствена едноименна спирка на градския транспорт, FOHAR e в центъра на спираща дъха панорамна гледка - едновременно към целия град, телевизионната кула и планината, на която можете да се наслаждавате ежедневно. Локацията e лесно достъпна от центъра на София по два булеварда и близо до ресторанти, хранителен магазин, детски център и детска градина, еко пътеки за почивка и разходка. Всичко това прави FOHAR умен избор на отлично качество на живот за всеки, който не иска да живее в джунглата на пренаселените части на града.

 Умни технологии

В един свят, в който технологиите променят живота ни почти ежедневно, FOHAR e умна инвестиция, защото предвижда вашия комфорт дългосрочно, осигурявайки богат набор от smart home ready възможности. Вградените smart home ready функционалности ще ви позволят да управлявате дистанционно сигурността, отключването и отоплението си с едно движение чрез телефона, още преди да сте тръгнали от офиса. A за да надграждате своя удобен и добре планиран дом с последните технологични новости и занапред, домовете в комплекса са снабдени с окабеляване и инфраструктура, с която ще можете да ползвате умните устройства, от които ще имате нужда и в бъдеще. Toва прави FOHAR добре обмислено и умно решение, което ще ви позволи да подобрявате качеството на живота си с още улеснения и удобства в крак с развитието на технологиите.

Умна архитектура

Естетичната архитектура, добре планираните и удобни разпределения на апартаментите във FOHAR са дело на небезизвестните арх. Атанас Панов и арх. Ивайло Игнатов от LP Group, доказали стила и качеството на работата си с някои от най-модерните, красиви и функционални сгради в София. Te разполагат сградите в комплекса така, че между тях да има достатъчно въздух и светлина, за да не пречат на гледката към планината от едната страна, и към града от другата. Пространството между сградите е богато озеленено. Комлексът предлага различни по големина и типове апартаменти и ателиета с от 1 до 4 спални и квадратура от 60 до 150 квадрата. Таваните са високи, a прозорците  от пода до тавана гарантират невероятната гледка и позволяват естествената светлина и топлина да остават за дълго в дома ви всеки. Всички апартаменти са с изложение на изток, юг или запад, a всички кухни са решени като част от пространстовото на дневната. За удобството на обитателите са осигурени достатъчно подземни гаражи. При изпълнението на сградата се използват висок клас материали, осигуряващи качествен микроклимат и атмосфера в дома, съгласно всички изисквания за висока топлоефективност.

 Умна инвестиция

Разумната средна цена от 1000 евро без ДДС на квадрат при покупка на зелено дава възможност за една добре обмислена инвестиция в бъдещето, за която няма как да съжалявате. Комплексът предлага поддръжка и организирана среда, която да отговаря на нуждите ви с всички необходими функционалности – красиви междублокови пространства, градини с пейки, детски кът, фитнес, spa център, ресторант, охрана. FOHAR e умна инвестиция за млади семейства и модерни хора, които търсят разумен и спокоен живот, на чист въздух, близо до планината в уредена среда.