Умна локация — Fohar

Умна локация

Умна локация

Но какво означава умна локация в контекста на София? Дали означава да инвестираш в имот в центъра на града, където имаш най-добра транспортна свързаност, детски градини, магазини и забавления? В жилищен квартал с решено градоустройство, но по-старо строителство и силно замърсен въздух, или в модерно жилище в нов квартал, но с липса на публични пространства и нормална свързаност. Със сигурност ще срещнем и привърженици, и критици и на трите варианта.

Ние в Europroperty обаче вярваме, че умната локация за живеене в София е тази, която е едновременно добре свързана с центъра на града и зоните за работа, но и има необходимата инфраструктура. Тази, която не допринася за презастрояването на града, а рециклира територии, които вече не се използват по предназначение. Тази, която вече има улици до себе си и спирки на градския транспорт. Тази, в която има достатъчно пространство за сградите, за колите, но и за хората. Тази локация, която предлага поддържана среда и много зеленина. Локация с чист въздух, която се възползва максимално от най-голямата природна даденост на София – Витоша.

Затова инвестираме в строителството на жилищния комплекс FOHAR, за да ви предложим нашата гледна точка за умна локация и умен живот, който включва чиста, уредена и поддържана среда, но и умна архитектура, устойчиви материали и съвременни smart технологии. Или с две думи – умен живот във всяко измерение на това модерно понятие.

Стандартната дефиниция за умно жилище по света включва сграда, която интегрира качествена конструкция, енергоспестяващи строителни материали и съвременни технологии и системи. Помещения с окабеляване и сензори, които можеш да управляваш дистанционно, които пестят енергия и които можем да надграждаме в бъдеще, за да сме винаги в крак с технологиите.

Във FOHAR ние сме предвидили всичко това, но в допълнение с чистия въздух на Витоша, зелената околна среда, спокойствието и тишината, както и невероятна гледка към града, само на 15 минути от центъра на София. FOHAR e разположен на главна улица между Бояна и Драгалевци, със собствена едноименна спирка на градския транспорт. Tам можете да живеете в центъра на панорамна гледка - едновременно към целия град, телевизионната кула и планината, която да ви изпълва с позитивна енергия всеки ден. Същевременно локацията e лесно достъпна от центъра на София и основните офис зони по два булеварда.

Локацията на FOHAR в аристократичната Бояна предлага всичко от първа необходимост - ресторанти, хранителен магазин, детски център и детска градина. За разлика от всяко друго място в София обаче, тук имате в близост и еко пътеки за почивка, Боянската църква, Националния исторически музей и изключителен избор от маршрути за разходка в природата, извън града.

Комплексът предлага организирана среда и постоянна поддръжка, която да отговаря на нуждите ви с всички необходими функционалности – красиви междублокови пространства, градини с пейки, детски кът, фитнес, басейн, ресторант, охрана.

И тaка ние oт Euro Property доказваме своята убеденост, че FOHAR oтговаря на трите основни критерия за умен избор на имот с локацията си, която ще ви гарнатира отлично качество на живот!