Умни технологии — Fohar

Умни технологии

Умни технологииВъв FOHAR превръщаме тези тенденции в реалност. Нашите вградени smart home ready функционалности ще ви позволяват да управлявате дистанционно сигурността на дома си, да отключвате входната врата преди да сте стигнали прага й или да управлявате устойчиво отоплението си и да пестите пари и енергия, като пускате отоплението с едно движение чрез телефона на път за вкъщи.

Благодарение на напредъка в областта на изкуствения интелект през новото десетилетие ни очаква пълно потапяне в Интернет на нещата (Internet of things). Нашите „най-умни” домове ще притежават технологии, с които ще могат да ни опознаят по-добре от самите нас. Сферата на роботиката ще ни даде машини, които ще предлагат помощ при почистване, готвене и др. Нови сензори ще се грижат за доброто ни здраве, физическа форма и т.н.

Във Fohar сме подготвени за това бъдеще. Домовете в комплекса предвиждат комфорта напред във времето, когато ще можете да надградите своя удобен и добре планиран дом с последните технологични новости. За целта те са снабдени с окабеляване и инфраструктура, с които ще можете да инсталирате всяко едно ново умно подобрение и технология, от които ще имате нужда занапред.

В света на бъдещето дигиталните екосистеми създават удобствата, с които ще живеем. Създадени, за да направят живота ни по-добър, устойчив и ефективен, тези технологични решения и свързаности са последното от трите нива, наред с умната локация и умната архитектура, които формират визията на Europroperty за истински модерен и умен живот.

С FOHAR ние сме част от бързо развиващия се световен сегмент на смарт жилищата и предлагаме умна инвестиция за всеки човек, търсещ разумен, уреден и спокоен живот, близо до планината и града.